Elbocsáltások a Ghost Games-nél, bajban az új rész?

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Nem éppen kellemes hírek érkeztek a fejlesztőktől, lehet idén nem lesz Need for Speed?
A Polygon értesülései szerint az Electronis Arts minden vele szerződésben lévő vállalkozót elbocsáltott, a teljes munkaidős dolgozóknak pedig két választási lehetőséget adtak: vagy maradnak és átkerülnek a Visceral-hoz vagy pedig elfogadják a felkínált végkielégítést és fel is út, le is út. 

Nos ez annyit jelent, hogy a fejlesztés alatt álló új Need for Speed egyelőre parkolópályára került vagy ha készül is, akkor 100%-ig biztosak lehetünk benne, hogy nem a Ghost Games fogja elhozni nekünk. 

Őszintén szólva az utóbbit tartom valószínűnek, hiszen egy ennyi profitot hozó sorozatot mint a Need for Speed-et nem fog elveszni hagyni az EA, így szerintem idén is megkapjuk az évi Need for Speed adagot.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások2  

Powerup2

2014-10-05 14:11:15 [2]

Ugyan már! Ez csak szimpla duma! Tavaly ( és minden évben) megetetik velünk, hogy azt kapjuk, amit kértünk, de jó ha ennek a felében jó játékot kapunk. Mért nem azt mondták, hogy több idő kell egy játék elkészítéséhez, úgyhogy aki nem programozó, az maradjon csöndben, mert nem tudja milyen nehéz játékot csinálni.

SRT XL

2014-03-11 19:41:30 [1]

Szerintem meg nem!

Hogy miért is? Mert már rég ráférne a játékra egy kis fejlesztés, mert 2008 óta nem kapunk semmi mást, csak egy tár monotonitást!


Úgyhogy úgy kéne megcsinálni epizódonként a Need for Speed-et , mint a GTA-t, azaz! legalább 4 évet kellene gub[censored]ni a fejlesztőknek ahhoz, hogy legalább valami igazán különlegesre számítsanak a rajongók. Pl.! vissza kéne már hozni azt a [censored] tuningot végre, mert ez így nem buli az biztos! Továbbá újnál újabb játékmódokat (pl.Valóság mód - azaz olyan mód, ami úgy működne, mint a valóságban - nekimentél valaminek? Hát akkor ne számíts Resetre, mert ott kell folytatnod, ahol ragadtál, slussz poénként ott van még a kár helyreállítása és a kórházi költség. Miért is? Mert hogyha súlyos sérülést szenvedsz, akkor vagy kórházba kerülsz, vagy ha nincs pénzed és csak egyetlen verdád van és ha súlyosan megsebesülsz akkor meg is halhatsz és az egészet elölről lehet kezdeni).

Valamint a játék környezetén is kéne változtatni. mint pl. Emberek az utcán, több forgalom az utakon, ami még jobban megnehezítené a játék menetét.

Adatlap

Need for Speed: Rivals

megjelenés:

2013. november 19.

fejlesztő:

Ghost Games

kiadó:

Electronic Arts

Platform:

PC, PS3, XBOX 360, PS4, XBOX One

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

A hónap legnépszerűbb hírei

Partnereink